Facebook diktatúra -Lépj ki!

Facebook diktatúra -Lépj ki!

Facebook diktatúra, azaz lépj ki!

2017. június 29. - Külföldi hazaküldő

Nos, kedves olvasó,az ultraliberális, ezért anarchista facebook már másodszor tiltott le, mert a hagyományos családok ellen a pride-on felvonuló, deviáns fartúrókat kritizálni mertem. Természetesen számukra nem a tényszerűség vizsgálata, netalántán a szabad szólás a fontosabb, hanem a beteg fartúrók propagálása, a mellettük való feltétlen kiállás. Ha a facebook globalista gittegylet nem fog változtatni a jövőben közösségi elvein, szerintem nagymértékű erodálódás lesz megfigyelhető. Én mindenesetre azonnali hatállyal megszüntetem kb.10 Fb. oldalam.

Mit is támogat a facebook nevű ultraliberális anarchista oldal?

Elmagyarázom, ha valaki számára még nem egyértelmű: vannak ezek a normális többség számára undort keltő, elfogadhatatlan transzneműek, megjegyzem ilyen nem létezik,még nem volt a földön kétféle nemi szervvel létező"ember" vagy vannak a köznyelv által buziknak vagy leszbikusoknak aposztrofáltak vagy vannak különböző baromságok még, de azokkal nem is foglalkoznék, annyira kevesen vannak és annyira hülyék szegények.

ratyi.jpgKik is ezek a lények a képen?

Ki vonul fel egy nyíltan vallásellenes(kereszténység elsősorban), a hagyományos családot elítélő, fartúrókat és leszbiket propagáló pride-on? Annyi mindenképpen kijelenthető, hogy normális, hagyományosan normálisnak számító értékrenddel nem rendelkezőlények. Ők szeretnék, ha minél több gyerek kerülhetne két apukához, ahol az egyik apuka farkalja farba a másikat, ők büszkék arra, hogy fartúrók vagy leszbik és a legkevésbé sem zavartatják magukat, hogy ezek a privát szférába való nemi dolgok, nem az utcára valók. Mert ez itt a fő baj: kit érdekel, hogy ő mit csinál a hálószóbájában?? Tőlem csinálhatja beteges és természetellenes dolgait, de ezt nen az utcán reklámozza! Nem értitek, hogy mi sem mutogatjuk az utcán, hogy heterók vagyunk? mert nincsen mit! Mióta a világ világ,ez a normális és ez vitte előre az emberiséget. Persze tudjuk, már Egyiptomban vagy Rómában is voltak ratyik , de az Isten szerelmére ezek a népesség ezrelékeit teszik ki és mindig is megvetéssel nézett rájuk a normális, családi életet élő, nemzeteket fenntartani képes Ember. Ti arra vagytok büszkék a pride-on, hogy deviáns, a normális (túlnyomó) többség számára gusztustalan életet éltek! Ja, mert nem csak a szexről van szó, gondoljatok arra, mikor az utcán látunk néha kéz, a kézben fiúkákat. Milyen példát mutat ez a fogékony fiataloknak? Hova jut a világ, ha tovább nő a buzik száma? 

A melegek, a pride és a betegségek

Majdnem elfelejtettem, hogy van a számlátokon pár százezer halott is ratyikáim. Tudjátok, az a csúnya AIDS, amit ti terjesztettek el elsősorban és sajnos sok ártatlan is megkapta! Gondoljatok bele, hogy mennyi a  betegen született gyerek Afrikában vagy bárhol a világban! Hogy hány ezer gyereket és heterót öltetek meg, amíg nem tudták megfelelően kezelni az AIDS! Bizony ez a betegség direkt rátok lett tervezve, remélem lesz még hatékonyabb is.Tudjátok, ez az újkori buzi szelekció.

A facebook és a szabad szólás

A tetves facebook letilt olyan bejegyzéseket, ami a fartúrókat fartúrónak és /vagy deviánsnak nevezi.  Ez annyit tesz, hogy nem szabad a tetves kis liberális facebook-os szarok által a közösségi alapelveiknek nem megfelelőt leírni. Alapelveik persze olyanok lehetnek - erre következtetek - hogy szent az egyén bármilyen deviáns, beteg megnyilvánulása, a normális (konzervatív) túlnyomó többség folyamatos irritálása, viszont akik a hagyományos családban látják az egyetlen megoldást, azok pedig némán tűrjék, hogy ezek a beteg, természetellenes, családellenes, azaz fennmaradásellenes ratyik nyugodtan irritálják a normális többséget undorító buzifelvonulásaikon, amiket a tetejében pride-nak,azaz büszkeségnek hívnak. Tehát a facebook globalista mocsok szarik a demokrácia egyik pillérére,a szabad szólásra.

Ez a pride elnevezés persze csak egy agymosási próbálkozás a normális többség számára undorító ratyiktól, mert mire is lehetne büszke egy ilyen szégyentelen fartúró vagy leszbikus?? Arra, hogy a székletürítésre használt testrészbe teszi a nemi szervét?? Ez bizony hánytató,undort keltő tevékenység jobb körökben kedves melegek, ratyik és buzik.

Mit tehetünk a facebook nevű ultraliberális anarchista oldal ellen?

Legelőször is mentsük le az értékesebb bejegyzéseinek, képeinket, családi videóinkat, majd villámgyorsan "delete" az oldalunkat. Nem kell ez a szólásszabadság ellen, ám az ultraliberális, családellenes, nemzetellenes deviánsok mellett kiálló féregoldal. Én megszüntetem kb. 10 oldalamat, mert egy ilyen antidemokratikus, azaz dikatatórikus facebook nyomor nem hiányzik. Fellebbezni nem lehet, vitatkozni még kevésbé. 

Nincsen egy állandóan és gyorsan elérhető ügyfélszolgálata a nyomoronc facebook-nak vagy heteket kell várni egy válaszra. Biztos, hogy meg kellene szabályozni a médiahatóságnak vagy a releváns hatóságnak a családellenes és így nemzetellenes facebook-o,ahogy most a tetves google is kapott egy 2,5 milliárdos büntetést az EU-tól. Ezt mondjuk csodálom, hiszen mindkét gengszter szervezet azonos globalista célokat szolgál.

Tehát ne sajnáld, mert egy diktatórikus és családellenes, nemzetellenes facebook-ot nem kár otthagyni. Az ismerőseid, akik ott vannak, nem barátok,soha az életbe nem beszélsz velük az utcán vagy telefonon, igaz? Milyen ismerősök akkor ezek? Mindenki osztja az észt a facebook-on, de közben mindenki leszarja a másik véleményét vagy már régen letiltotta az értesítéseket az oldaladról. Szóval itt nem fogod megváltoztatni a világot!

Na, mára ennyit, most már nincsen időm, de lehet, hogy még bővítem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://facebook-diktatura.blog.hu/api/trackback/id/tr7612627633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása